HomeLeden nieuwsWinterklusdag ASV de Roos

Winterklusdag ASV de Roos

Er is weer hard geklust op de Roos,

Op 23 december zijn we met een man of 7 weer druk geweest de banen schoon te maken, het lood te verwijderen en de kogelvangers weer op te knappen. Wat wordt er een hoop verschoten zeg. Zeker 10 emmers met lood zijn weg geschept en helemaal naar boven gebracht. Deze klus was letterlijk loodzwaar.

Daarnaast zijn de puntjes op deĀ i gezet wat betreft de afzuiging op de GKP baan. Vers lucht wordt nu achter de schutter ingeblazen en de vervuilde lucht wordt nu halverwege de baan afgezogen. Een rook-test, met dank aan de rookverslaving van Marc, laat zien dat de rook nu netjes van de schutter wordt afgeblazen. Dankzij de nieuwe, grotere buis is ook de hoeveelheid lucht dat afgezogen wordt enorm vergroot, de deur naar de GKP baan wordt letterlijk dicht gezogen.

Ook is de kantine nog eens grondig schoon gemaak, zijn alle glazen gewassen en is de verlichting achter de bar verbeterd.

Tot slot zijn er nog wat kleine computer aanpassingen gedaan, o.a. een extra barcode scanner en er zijn twee numerieke toetsenborden aangesloten, om alles gereed te maken voor ons nieuwe digitale registratie systeem.

We kunnen er weer even tegenaan!!

Met dank aan de vrijwilligers die ons hier bij hebben geholpen!