Events

HomeEvents

10 november 2018 - 08:00

Beste ASV de Roos leden,

Op zaterdag 10 november hebben we een gezellige clubdag in de planning staan. Op deze dag hebben we de 100m baan op Heumensoord. Lekker fris en fruitig, om 8 uur in de ochtend mogen we al de baan op to 10:00 uur. Vanaf 11:00 uur is het weer tijd voor onze jaarlijkste schoonmaak en opruim dagje. Er wordt een hoop geklust tussendoor en dat geeft troep. Los daarvan ligt er weer een hoop rommel en daarom staat er die dag een container buiten om weer schoon schip te maken. Voor een boterham wordt gezorgd! En om te vieren dat we weer een schone kelder hebben, maar ook gewoon omdat het gezellig is hebben we s’avond vanaf 17:00 een lekker buffet klaar staan (Blauwe Hap).

Voor onze vaste vrijwilligers is de hele dag gratis. Doe je mee met het opruimen dan is voor jou het buffet maar 5 euro. Kom je deze dag alleen gezellig mee eten? Dan ben je van harte welkom. We vragen een kleine bijdrage van 10:00 voor het eten (een prikkie toch?)

Wil je ook komen? Geef dan even bij de baancommandant door dat je komt en of je de hele dag komt of alleen voor het eten, schieten of klussen. (opgeven is belangrijk ivm de bestelling bij de cateraar).

We hopen dat jullie allemaal komen op 10 november!

mvg, ASV de Roos