0

VERKOCHT! VERKOCHT! VERKOCHT!
Te koop: Remington 700 VLS in .308 Winchester.
Op dit geweer zit een Leupold Vari-X IIc Tactical 3-9×40 met 1/4 MOA klick target turrets en fine-duplex reticle (ingeschoten op 100 meter).
Op de kolf zit een Harris 1A2 Ultralight Bipod geïnstalleerd.
De montage is van een onbekend merk en is helaas door de vorige eigenaar met locktite vastgezet maar daar heb ik de prijs ook op aangepast. De schroeven van de ringen zelf kunnen echter wel losgemaakt worden dus je zou nog wel de telescoop kunnen wisselen als je dat zou willen.
Het geweer is met Devcon epoxy gebed en ge-free-float om de accuraatheid te verbeteren.
De 700 VLS is standaard niet free floated omdat er aan de voorkant in de kolf een pressure pad zit, deze is verwijderd en het loopkanaal is iets groter gemaakt zodat de loop te allen tijden vrij ligt, het loopkanaal is daarna met meerdere lagen tung-olie gesealed.
Op de kolf zit een zelf gemaakte cheek-pad die uiteraard verwijderd kan worden.
Bij het geweer zit ook nog 280 stuks Privi Partizan / PPU 145 gr FMJ BT patronen (doet dit geweer prima 1 MOA mee) en 60 stuks lege hulzen.

De nieuwprijs van dit alles was ruim 2100 euro. Daarbij zijn de kosten van het free-floaten en epoxy bedden nog niets eens meegerekend. Dit geweer mag naar een nieuwe eigenaar voor een vaste prijs van 1200 euro. Voor meer foto’s graag even mailen. (louis.p@hotmail .com)

vraag aangepast