Bas legt voorzitterschap per direct neer

Geplaatst op 15-07-2021  -  Categorie: Bestuur

Onlangs bereikte het bestuur het bericht van Bas dat hij het voorzitterschap per direct wil neerleggen.

Het bestuur heeft gisteravond overleg gehad over de onstane situatie. We respecteren uiteraard de beslissing van Bas en danken hem voor het vele werk dat hij voor de heeft vereniging verricht en wat hij voor ons als voorzitter heeft betekend. Verder hebben we besloten dat, totaan de ALV, onze vice-voorzitter Henk de taken van het voorzitterschap op zich zal nemen. In de ALV zal de vacature van voorzitter dan structureel ingevuld gaan worden,

 

Hieronder licht Bas zijn besluit aan de leden toe:

 

Beste Leden van ASV de Roos,

In de afgelopen jaren heb ik met plezier mij ingezet als bestuurslid, en ik heb vele leuke en gezellige momenten mogen beleven op deze verenging, waarbij ik ook met veel plezier samen heb mogen werken met jullie. Echter na veel wikken en wegen heb ik besloten om persoonlijke redenen mijn bestuurstaak als voorzitter per direct neer te leggen.
Ik merk dat het voor mij steeds lastiger wordt om mijn werk en mijn gezinsleven te combineren met de vereniging. De koek is een beetje op zoals ze dan zeggen.
Het doet mij daarom ook oprecht pijn deze beslissing te nemen, maar voor mij is dit, een beetje afstand nemen, wat ik nu nodig heb. Dank jullie wel voor jullie hulp en samenwerking in de afgelopen jaren!
De vereniging verdient het om een bestuurder (en bestuur) te hebben die zich vol enthousiasme blijft storten op al haar activiteiten. Ook zonder mij zit er nu een geweldig team die zich voor de volle 100% inzet! Echter het is nu wel nodig om zo spoedig mogelijk een nieuwe voorzitter te kiezen middels een ALV.

Met vriendelijke groeten,
Bas