Update 21 april: Ivm Corona maatregelen zijn we gesloten t/m 1 juni

Geplaatst op 21-04-2020  -  Categorie: Bestuur

De regering heeft nieuwe verregaande maatregelen bekend gemaakt om de Corona uitbraak de kop in te kunnen drukken. Eén van de maatregelen is dat alle bijeenkomsten t/m 1 juni verboden zijn.

 

UPDATE 24 maart: Vandaag blijkt dat het verbod op bijeenkomsten alleen geldt voor vergunningplichtige bijeenkomsten. Voor sportclubs geldt dat deze minimaal t/m 6 april gesloten dienen te blijven.
Alleen geldt voor ons dat we in een relatief kleine ruimte onze schietsport beoefenen. En daarbij is het bewaken van een onderlinge afstand van 1,5 meter eigenlijk niet te doen. Omdat we bovendien geen enkel risico willen lopen met de gezondheid van onze leden, houden we daarom vooralsnog vast aan de datum van 1 juni.

UPDATE 31 maart: Vandaag heeft de regering laten weten dat sportclubs nog in ieder geval tot 28 april gesloten dienen te blijven. Daarnaast hebben ze aangegeven om in ieder geval nog niets te plannen voor de mei-vakantie. Op basis van deze informatie blijven we voorlopig bij het besluit om vast aan de datum van 1 juni.

 

UPDATE 21 april: De regering heeft bepaald dat alle sportverenigingen in ieder geval tot 20 mei gesloten dienen te blijven. Op basis van deze informatie blijven we voorlopig bij het besluit om vast aan de datum van 1 juni. Het bestuur is inmiddels voorbereidigen aan het treffen om bij de heropening een afstand van 1,5 m te kunnen faciliteren. Zodra daar mee over bekend is, zullen we dit communiceren. En uiteraard zijn alle ideeen welkom.

 

Dit betekent dat zowel het verenigingsgebouw in Arnhem als de schietbaan in Ede t/m 1 juni gesloten zijn. Ook het schieten op Heuemensoord gaat vooralsnog niet door.

 

We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en zodra er verder nieuws is, laten we dit jullie via deze weg weten.