Corona update: terug naar 1,5m op de baan

Geplaatst op 16-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Afgelopen dinsdag heeft premier Rutte wederom een Corona persconferentie gegeven. Hierin kondigde hij ondermeer strengere regels aan voor de sport. Het belangrijkste punt voor ons is dat de 1,5 m. tijdens het sporten weer verplicht is. 

Als gevolg hiervan hebben we besloten om de helft van de schietbanen te sluiten, zodat er ondering voldoende tussenruimte op de banen is. Dit is inmiddels ook al aangepast in de baanplanner.

1x per week

Aangezien de ruimte nu weer schaars is en we deze eerlijk onder de leden willen verdelen, mag iedereen maximaal 1x per week een blok van 40 minuten komen schieten. Echter, wanneer op de dag zelf blijkt dat er voldoende ruimte is, mag je op die dag ook een 2e keer een blok van 40 minuten reserveren. Het is immers zonde om niet gebruikte ruimte verloren te laten gaan. 

Risicogroepen en oudere leden

Voor de risicogroepen en oudere leden, is ook de mogelijkheid om in oneven weken op woensdagmiddag te komen schieten tussen 14.00 en 17.00. Hiervoor hoeft niet gereserveerd te worden. De eerste volgende schietmiddag is dus op 21 oktober.