Heumensoord as zaterdag afgelast

Geplaatst op 21-04-2021  -  Categorie: Algemeen

Helaas heeft de militaire beheerder van Heumensoord de KNSA vandaag laten weten dat de geplande schietochtend van 24 april niet door kan gaan vanweg de Corona lockdown.

De KNSA verzekerde ons eerder dat zij geen Corona bezwaren zagen voor de aanstaande schietochtend, aangezien iedereen een eigen schietpunt in de buitenlucht heeft en er 1,5m afstand kan worden gehouden. Defensie denkt hier blijkbaar anders over. We kregen het volgende bericht:

Helaas moeten wij u, namens de beheerder van de militaire schietbaan Heumensoord, berichten dat de schietdag van zaterdag 24 april aanstaande geen doorgang kan vinden. Uw vereniging is voor die dag ingedeeld. De militaire autoriteiten hebben besloten vanwege de coronacrisis en de daarop volgende lockdown maatregelen de militaire schietbaan Heumensoord helaas nog niet te openen voor civiel gebruik.

Uw vereniging is ook ingedeeld op 29 mei aanstaande en wij hopen uiteraard dat deze dag wel doorgang kan vinden. Onze Coördinator blijft hierover in contact met de beheerder van de militaire schietbaan Heumensoord. Wanneer ook deze dag komt te vervallen, verneemt u dit nog van ons.

Alle reserveringen voor 24 april, worden doorgeschoven naar 29 mei. En laten we inderdaad hopen dat 29 mei wèl doorgang kan vinden.