Najaarsschoonmaak op 6 en 7 november, help mee!

Geplaatst op 31-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Onze vereniging is hard toe aan de najaarsschoonmaak. Iedereen die de laatste maanden op de vereniging is geweest, moet het daar wel mee eens zijn! Tijd om op te ruimen en schoon te maken.

Schone frisse start met hulp van onze leden

Het is tijd om een schone frisse start te maken. Onze nieuwe bestuursleden Jos en Mike hebben een plannetje gemaakt hoe de schoonmaak het best kan worden opgepakt. Maar daarvoor hebben we wel de hulp nodig van jullie. De vereniging zijn we tenslotte met z'n allen, dus laten we ook met z'n allen de schouders eronder zetten en de boel opruimen en schoonmaken.

Iedereen kan meehelpen

Voor mensen die niet kunnen sjouwen zijn er ook voldoende klusjes die niet persé fysiek inspannend zijn (afstoffen/soppen etc.) En uiteraard zorgen we voor dat alles coronaproof kan plaatsvinden.

Er zal ook voor een lunch gezorgd worden.

Help mee op 6 en 7 november

We beginnen vrijdag 6 nov. vanaf 12:00 met opruimen totdat we er genoeg van hebben.
Zaterdagochtend 7 nov. beginnen we om 09:00 en gaan we wederom door tot we er genoeg van hebben of dat alles is opgeruimd.

Help mee en meld je aan via onderstaande knop. Ook als je maar een deel van de tijd kunt helpen, alle ondersteuning is welkom! En heb je nog vragen, mail dan naar Mike.

Ik meld me aan!