Nieuwe website online

Geplaatst op 27-01-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bas van Breukelen

Vandaag is de nieuwe ASV de Roos website online. De look-and-feel is nog redelijk zoals u gewend zult zijn, maar onde de motorkap is er al wel het één en ander veranderd. Zoals in een eerdere mailing is aangegeven maakt ASV de Roos nu gebruik van een totaal pakket (E-captain) voor de administratie en registratie. Dit pakket bevat ook een website module, die mooi gekoppeld is aan ons regisistratie systeem. 

Op dit moment wordt er nog de laatste hand gelegd aan de schietsport module, dus u zult nog niet alle onderdelen terug vinden die u voorheen had. Maar deze zullen in de komende weken stukje bij beetje beschikbaar worden. 

Als het goed is heeft u ook een mail gekregen van E-captain, met uw persoonlijke logingegevens voor deze website. Met deze gegevens kunt u uw lidmaatschap gegevens inkijken (en aanpassen), een wm3 aanvragen en straks ook uw IC en presentiegegevens inzien. Heeft u niks ontvangen. Loop dan op een schietavond even langs bij het bestuur, dan kijken we even waar het mis is gegaam. 

Voor nu, veel plezier met de website.