Gesloten

Vanwege de Corona lockdown voor de binnensporten,
zijn we tenminste t/m 23 mei 2021 gesloten

ASV de Roos

Wij zijn een Arnhemse schietsportvereniging opgericht in 1954, Onze schietbanen zijn gehuisvest in de kelders van de voormalige Arnhemsche stoom bierbrouwerij “de Kroon” aan de Amsterdamseweg, naast de de Lidl en de Praxis.

Hier hebben wij de beschikking over een Klein Kaliber Geweerbaan van 12 meter, een Klein Kaliber Pistoolbaan van 10 meter, een Groot Kaliber Pistoolbaan van 15 meter en een Lucht-schietbaan van 12 meter (regulier) en 20 meter.

Verder kan er Groot Kaliber Geweer geschoten worden op de 100 meter binnenbaan van onze zuster vereniging in Ede, die wij een aantal avonden per jaar huren. Ook maken we af en toe gebruik van de militaire 100 meter buitenbaan op Heumensoord.

Lid worden

Heb je interesse in de schietsport. En denk je er over om lid te worden van onze schietvereniging? Het is altijd mogelijk om, op afspraak, onze vereniging te bezoeken. Wij laten jou dan graag onze accommodatie zien. En we vertellen je graag meer over het lidmaatschap en alles wat daarbij komt kijken. Voor meer informatie, klik op deze knop: Lid worden?

Uitgebreide introductie tot de schietsport

Een veelgehoorde vraag is of het mogelijk is een uitgebreide introductie te krijgen tot de schietsport  om te kijken of de sport bij iemand past. Het antwoord hierop is 'Ja'

Je gaat dan onder begeleiding van één van onze trainers de baan op om uitgebreid kennis te maken met het (vuur) schieten. Uiteraard krijg je hierbij ook een uitvoerige veiligheidsinstructie.Er zijn hieraan wel kosten verbonden.

Voor meer informatie of voor het maken van een een afspraak, klik op deze knop: Introductie

Foto impressie

Laatste nieuws

Heumensoord as zaterdag afgelast

Datum: 21 april 2021
Helaas heeft de militaire beheerder van Heumensoord de KNSA vandaag laten weten dat de geplande s...

Op 24 april start Heumensoord

Datum: 15 april 2021
Gisteren hebben we bericht gekregen dat de buitenschietbaan Heumensoord weer geopend is. Dit houd...

Onderhoud gaat wèl door

Datum: 26 maart 2021
Ondanks de Coronasluiting, die inmiddels al 3 maanden voortduurt, wordt er hard gewerkt om het ve...

Lockdown wederom verlengd

Datum: 23 maart 2021
De lockdown is met drie weken verlengd tot en met dinsdag 20 april Dat heeft demissionair ministe...

Naar nieuwsoverzicht

Sponsoren